Ki van jelen?

Interju

Ugy gondoltam, hogy azt a ket managert szolaltatom meg, aki Amateur-ban maximalis pontszamot ert el eddig, lassunk hat egy "parhuzamos" interjut Zsolt Sudár es József Molnár reszvetelevel. Ezuton is koszonom nekik az interjut.


Név: Zsolt Sudár /hu/ManagerProfile.asp?IDM=200932
Csapat: OPEL Racing Team - Hungary /hu/TeamProfile.asp?TeamId=1086
Futott GPk: 213

Csoport: Amateur-90
Helyezes: 1.
Pontok: 30 pont


Koszonom szepen hogy elfogadtad a felkeresemet az interjura! Kezdjuk akkor...

Mit tudhatunk rolad? Kerlek egy par mondatban mutasd be magadat.

Zsolti: 1980-ban születtem Budapesten, azóta is itt élek. Villamos mérnökként dolgozok 1 nagyvállalatnál, idestova már 7 éve. Szeretek zenét hallgatni, sportolni (foci, evezés), túrázni, filmeket nézni, szeretem a focit (forza Juve) és a számítógépes játékokat.


Hogy talaltal ra a GPRO-ra? Ki vagy mi hozott a jatekba?

Zsolti: A munkahelyemen beszélgetett 2 kollegám (az egyik a mostani csapatvezetom volt) arról, hogy ki milyen gumival fog indulni a versenyen, mennyi üzemanyagot tankol, hogy állítja be a szárnyakat, stb. Megkérdeztem, mirol beszélnek, és mondták, hogy egy számítógépes játékról, aminek a neve: GPRO. Én egybol kedvet kaptam, és ki akartam próbálni, ezért regisztráltam a játékba. Az elején persze fogalmam sem volt semmirol, de ez az ido haladásával változott (nagy köszönet az MKF-nek, ahol sok minden vált világossá a számomra a játék alapjaival kapcsolatban; ezúton is köszönet érte), viszont még mindig kezdonek tartom magamat.


Terjuk ra az eredmenyekre, holtversenyben ket masik manager tarsaddal vezeted a Nemzetek trofeajanak versenyet. Harom futambol, harom gyozelem, kituno teljesitmeny, gratulalok! Hogy ertekeled a teljesitmenyedet a szezon elso harom futamat kovetoen?

Zsolti: Köszönöm a gratulációt. Hát nagyon meg vagyok lepve, mert álmomban sem gondoltam volna erre.
Ha megnézed az eddigi eredményeimet, akkor látszik, hogy eddig a szezonig összesen csak 3 gyozelmem volt. Az elozo szezonban sem sikerült bent maradnom a proban, de ez már a szezon felénél tudatosult bennem, ezért elkezdtem pilótát nézegetni amatorre, tudván, úgyis ki fogok esni, legalább 1 jó pilótát vigyek magammal amába. Ez valamilyen szinten sikerült is, bár azt is be kell vallanom, hogy nem az én csoportom a legerosebb a mezonyben.


Mik a terveid a szezon hatralevo reszere? Ugyanilyen hatarozattan fogod tolni a "vasat'? Irany a Pro?

Zsolti: Szeretnék annyi versenyt megnyerni idén, amennyit csak tudok, és nem taktikázni-spórolni a szezon vége felé sem. Jövore, ha esetleg feljutok proba, akkor megpróbálkozom a bennmaradással, hátha harmadszorra már sikerülni fog.


Csapatod a OPEL Racing Team - Hungary, jelenleg a 37. helyen all a csapatok versenyeben. Hogy ertekeled a csapatod eddigi teljesitmenyet?

Zsolti: A várakozásunkon felül szerepelünk. Nagyon jó a csapatban a légkör, amiben tudunk, segítünk egymásnak; szerintem ebben is van a mostani jó teljesítményünk titka, meg a csapatvezeto, Horváth Balázs nem kevés munkájában. Ezúton is köszönet Neki érte.


Mit gondolsz, ennel feljebb is tudtok lepni? Hova varod a csapatodat a szezon vegere?

Zsolti: Lehet, hogy tudunk majd feljebb lépni, de hosszú távon sajnos nem látom reálisnak még a mostani pozíciónk megtartását sem. A szezon végén, ha az elso 100-ban végeznénk, én már annak is nagyon tudnék örülni.


Szerinted Magyarország sikerul megvedje az elozo szezonban megszerzett Nemzetek trofeajat? Esetleg Lengyelorszag vagy Brazillia ujra tud diadalmaskodni?

Zsolti: Mindenképpen meg fogjuk védeni a címünket, ebben nem kételkedem. Nagyon jók a Brazilok és a Lengyelek is, a Lengyelek ugye a rekordbajnokok, (bár remélem, már csak 15 szezonig), de most egy darabig talán nem rúgnak labdába ezen a fronton. Sajnos a Nemzetek kupája már egy más tészta, ott még nem látok sok esélyt a gyozelmünkre, de remélem, tévedek…


Milyen teljesitmenyt varsz a 37. szezon egyetlen Elite-es magyar manageretol Szarka Lacitol?

Zsolti: Nagyon szurkolok Neki, ahogy Neked is szurkoltam tavaly, hogy összejöjjön a bennmaradás. Remélem sikerül Neki, és elobb-utóbb lesz egy magyar bajnokunk is.


Ha koveted az Elite csoport kuzdelmeit, akkor erdekelne a velemenyed...szerinted ki lesz a 37. szezon bajnoka?

Zsolti: A tavalyi bajnok Joao Monteiro szerintem idén nem fogja megvédeni a címét, hiába vezeti most a bajnokságot.
Leandro Sereno besöpri a 6. trófeáját idén.


Koszonom szepen Zsolti es sok sikert a szezon hatralevo reszehez.

Zsolti: Én köszönöm a megtiszteltetést, hogy rám gondoltál az interjúval kapcsolatban. Neked is,és a többi honfitársamnak is sok sikert a késobbiekben. Remélem, hamarosan újra az Elitben fogod csapatani

Üdv:
Zsolti

 
Copyright © 2021 GPRO - OPEL RACING TEAM. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect