Ki van jelen?

Az GPRO - OPEL RACING TEAM saját oldalát látod.

Az oldal tartalmát kizárólag a csapattagok használhatják. Regisztrációkor kérlek add meg a GPRO-ban használt teljes neved is!

Érvényesítsd a regisztrációdat. Majd írj egy e-mail-t a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy küldj üzenetet a GPRO-ban, hogy engedélyezzem a belépésed.

Csapat információ

 

Felvételi feltétel: beszéld a magyar nyelvet!
Admission condition: speak the Hungarian language!

Felvétel minimális követelménye:
 - az előző szezonban az összes versenyen való indulás
 - egyszer-egyszer pont szerzés
 - ha a szezon végén úgy néz ki, hogy a következő szezont a Rookie csoportban folytatod (nem jutsz fel vagy visszaesel), akkor az utolsó verseny előtt önként elhagyod a csapatot! Természetesen következő szezonban csatlakozhatsz ismét.
- Minden futamon indulni kell! Ha akadályoztatás miatt ez nem lehetséges, akkor fel kell kérni valamelyik csapattársat a helyettesítésre.

A kilépésnek a lényege, hogy a feljebb lévő csapattagokat segítsük. A szezonban a csapat is gyűjti a pontot és a pénzt. Majd a szezon végén ez a pénz a csapattagok között szétosztásra kerül. Mivel ez a pénz nem túl nagy összeg ezért döntöttünk úgy, hogy a rookie-ban maradókat "kiléptetjük", így kevesebb részre oszlik, tehát több jut a felsőbb kategóriás versenyzőknek.

Amit adunk: csapathonlap értékes adattokkal

Csapat történet:
Alapítva: 27. szezon, 15. verseny

GPRO Magazin: http://gpromagazin.lapunk.hu/

 
Copyright © 2021 GPRO - OPEL RACING TEAM. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect